google-site-verification=z7ytFNChZpCknQcpuDvVgTg6jCmbyi1YWt_Nua8hKTE
Søte Drømmer AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kivat lue og balaclavaer til aby og barn

Kivat sine luer, balaclavaer og pannebånd er geniale. Med vindstopper ved ørene. Og de finnes med og uten ull og har en overlegen passform. Finsk kvalitet.

Fra Kivat fabrikken i Finland
Fra fabrikken hvor Kivat luene lages

Alltid klar til å lek

Kivat sine produkter er alltid designet med barnet først. Hver detalj er nøye gjennomtenkt av en liten bruker i våre sinn. Uttrykket "Alltid klar til å leke" guider alt vi gjør.

Laget med hjerte

For Kivat er barns aktiviteter i naturen og alle slags utendørsaktiviteter et stort fokus. I våre produkter er alle detaljene nøye vurdert, og derfor kan den lille brukeren være bekymringsløs.

For Kivat, derimot, er det det ikke. De tar 100% ansvar for sine produkter fordi de produserer dem selv, i sin egen fabrikk i Tampere i Finland. For oss betyr ansvar åpenheten i vår egen produksjonskjede og langvarige produkter som varer fra ett barn til et annet.

ANSVAR BETYR EN PRODUKSJONSKJEDE SOM ER ÅPEN FOR OSS OG ET GODT ARBEIDSLIV

Vi ønsker å være budbringere av høy kvalitet og pålitelig tekstilindustri og produksjon over hele verden, noe som gir forbrukere og interessenter hvordan høykvalitets og langvarig produkt skapes i Finland. Våre produkter er produsert fra ledningen i vår egen fabrikk, In Lahtisjärvi, Tampere. Råvarer, eller garn, er hentet fra langsiktige leverandører i Europa. Naturlige materialer av høy kvalitet er grunnlaget for våre produkter.
I tillegg til å lage produkter av høy kvalitet, ønsker vi å tjene som
et eksempel på et ansvarlig selskap der alle kan være stolte av sitt eget arbeid. Hvert produkt passerer gjennom mer enn ti par hender på forskjellige produksjonsstadier. Våre produkter er alltid designet med barnet først, og hver detalj er nøye gjennomtenkt av en liten bruker i våre sinn. Uttrykket "Alltid klar til å spille" guider alt vi gjør!


Bestselgere i Kivat

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 1 til 16 (av 21 produkter)

Trykk ENTER for å søke