google-site-verification=z7ytFNChZpCknQcpuDvVgTg6jCmbyi1YWt_Nua8hKTE
Søte Drømmer AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Lille Lam ullklær til baby og barn

Lille Lam Classic sparkedress
Lille Lam Classic Sparkedress i merinoull

Lille Lam er et klesmerke i herlig myk merinoull med plagg du kan bruke nesten daglig i sesong. Sparkedress Classic kan du bruke på barnet når du er ute på trilletur, skal rett ut i bilden for en kjøretur eller under parkdressen på vinteren. Matchende luer, tøfler og votter finnes også. Body, strømpebukser, ulltrøyer og ullongs føles mykt og godt. Kløfri ull som du kan ha helt inntil huden på barnet ditt.

Historien 

Lillelam er en norsk merkevare som ble startet i 2004 av to småbarnsmødre som ikke fant gode nok ullklær til sine små. Det var nesten umulig å finne ullklær i ren, myk ull for barn, og spesielt funksjonelle klær med fint design i ull som ikke klør! Så da måtte de rett og slett lage det selv! En kolleksjon med barneklær i 100% merinoull av beste kvalitet ble starten på noe stort. 

Lettstelte ullklær til travle småbarnsforeldre

Merinoull er naturens fineste fiber, og en av de mest miljøvennlige tekstilene du kan bruke. Det rene og naturlige ullmaterialet er basert på den nyeste, teknologiske utvikling som gjør at plaggene verken klør eller krymper i vask. Alle plaggene kan maskinvaskes på ullprogram. Lillelam garanterer den beste kvaliteten av merinoull, som gir plaggene en fantastisk mykhet og en unik slitestyrke. Uten syntetiske innslag bevarer ullen sine naturlige verdier og beholder blant annet lanolin-innholdet som gjør at plagget både er selvrensende og har lav brennbarhet.

Visjon

Lillelam har blitt en kjent norsk merkevare blant barnefamilier, og vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Våre produkter skal være klassiske og tidløse, ha smarte løsninger for å gi lengre brukstid, og i den beste kvaliteten for å kunne gå i arv. Tar du godt vare på ullplagget ditt vil det kunne vare i lang tid. Og fordi ull er nedbrytbart kan du tilslutt legge produktet i naturen, og det vil gå i oppløsning og brytes helt ned (bortsett fra knapper, glidelåser og vaskelapper).

Bestselgende produkter

Vår basic serie har vært våre bestselgende produkter i over 15 år, og er kjent for sin gode passform, lange brukstid og klassiske design.

Uttalelser fra kunder:

Jeg er selv så imponert over hvor lenge sparkedressene holder. Jenta mi var rundt 6 mnd og jeg kjøpte str 68 idag er hun 15 mnd og passer den helt perfekt. Vi har i str 80 også som sitter bra men vil vare mye mye lengre. Aldri opplevd dette med andre merke varer.

Jenta mi har brukt sparkedressen fra da hun var 8 uker, i str 68 og bruker den fortsatt. Hun er snart 14 mnd. Veldig god kvalitet

Vær trygg på ull fra Lillelam- fra innerst til ytterst

  • Ren og myk mot huden
  • Naturlig temperaturregulerende
  • Allergivennlig
  • Bedrer søvnkvaliteten
  • Lite antennelig (Bomull brenner ved 255 °C, mens ull antennes ved 600 °C)
  • Maskinvask på 40 °C ullprogram
  • Miljøvennlig og fullt nedbrytbart
  • Fri for skadelige kjemikalier

Bruk plaggene gjennom flere sesonger

Alle plaggene som har mulighet til det er konstruert med vokseplass og brettekanter slik at plaggene kan brukes gjennom flere sesonger. Husk også at plaggene er designet med hensyn til at barnet skal kunne bevege seg fritt, så romslighet er et designelement. 


Bestselgere i Lille Lam

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 1 til 16 (av 101 produkter)

Trykk ENTER for å søke