google-site-verification=z7ytFNChZpCknQcpuDvVgTg6jCmbyi1YWt_Nua8hKTE
Søte Drømmer AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Garcia klær til barne. Jente og gutt

Garcia har klær til små barn fra 2-8 år og de litt eldre barna fra 8 til 16 år. Gode priser på barneklær, kombinert med en kul stil, gjør Garcia til et spennende alternativ når du er på utkikk etter klær til barnet ditt.

Italia, 1972. Maurizio har en lidenskap for håndverk, og han elsker denim. Sammen med sin kone Isabella starter han en av landets første jeansfabrikker. Dette produserer snart for store merker og ligger i Urbania, senere kjent som la Valle dei Jeans (Jeans-dalen).

Deretter bestemmer Maurizio seg for å sette opp sitt eget jeansmerke. Han kaller det etter sitt livs kjærlighet: Isabella Garcia.

Et nytt motemerke kommer til liv.

På slutten av 70-tallet fant GARCIA en nederlandsk kunde: Martin Kouwenberg. Dessverre går ting galt på midten av 80-tallet. En av Maurizios største kunder går konkurs, og det virker umulig å holde fabrikken åpen.

SKal alle årene med dedikasjon og de unike vevingsmønstrene gå til spille? Maurizio vil ikke ha det. Han ber sin lojale kunde og venn i Nederland om å fortsette GARCIA. Og de lover å holde det legendariske merket i gang for alltid.

Kombinasjonen av ren, italiensk lidenskap og uforfalsket nederlandsk entreprenørskap: det gjør fortsatt GARCIA til et bunnsolid merke. Et merke med et hjerte av denim.

Allora, ora e per sempre... Så, nå og for alltid.

Vi er GARCIA


Bestselgere i Garcia

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 1 til 16 (av 16 produkter)

Trykk ENTER for å søke