google-site-verification=z7ytFNChZpCknQcpuDvVgTg6jCmbyi1YWt_Nua8hKTE
Søte Drømmer AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Lykkeland

Da vi fikk vårt første barn i 2004, ønsket vi å starte en liten nettbutikk som Lene kunne drive mens hun gikk hjemme i permisjon. I begynnelsen tok vi inn barneklær fra Kina, Wales, USA samt bamser fra USA.

Etter vår andre datter kom til verden i 2008 var vi så heldige å få det norske agenturet på den meget berømte sjiraffen Sophie la Girafe. Vi takker våre gode venner Janne og Øyvind som som ga datteren vår Sophie la Girafe i gave og som gjorde at vi fikk øynene opp for denne fantastiske leken. Vi har siden den gang jobbet iherdig med å gjøre frøken Sophie godt kjent for både barn og voksne. I tillegg til nettbutikken jobber vi også som distributører rettet mot norske butikker for barn og småbarnsforeldre.

 Vi betjener i dag store deler av Norges barnebutikker/lekebutikker samt apotekkjedene Boots og Apotek1 og vi har mange flotte merker å tilby. Vi kan nevne merker som Vulli (Sophie la Girafe), Suavinex, Janod, Milestone Cards, EzPz, Bunnies by The Bay, Dear Sophie, Dr. Kid m.fl.

 Merkene vi fører er alle eksklusive merker og skiller seg ut fra mengden av barneleker og utstyr som finnes der ute. Vi ønsker å føre produkter man ikke finner over alt og som er av meget god kvalitet, samt er sunne og trygge produkter for barnet. Vi er også opptatt av å føre merker av produsenter som er opptatt av miljø, sikkerhet for barna samt de som støtter barn som ikke har det så bra.  

 Vi har et showroom på Norwegiian Fashion Center, Fornebu, hvor flesteparten av varene våre er utstilt. Dersom du som forhandler har lyst til å besøke oss, er det bare å sende en mail eller ringe oss for å gjøre en avtale.

 Vi setter stor pris på tilbakemeldinger både på nettside og produkter. Ta gjerne kontakt med oss per mail eller telefon dersom dere vil komme med ris eller ros.

 Vi håper dere blir like fornøyd med resultatet som det vi er.

 Hilsen

 Lene Andersen (Daglig leder) og René Ågren

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 0 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke