google-site-verification=z7ytFNChZpCknQcpuDvVgTg6jCmbyi1YWt_Nua8hKTE
Søte Drømmer AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Huttelihut luer og ullfleecedresser

Det er vanskelig å ikke like de utrolig søte luene fra Huttelihut.

Huttelihut luer og balaclava
Huttelihut luer og balaclava

HUTTEliHUTs historie begynte på et hjemmekontor med en symaskin og en lidenskap. 10 luer ble sydd og deretter forhandlet i en lokal barneklærbutikk i Århus. Raskt endte luene opp på 10 par små ører, i den danske vinterkulden.

Etterpå ble vi opptatt på kontoret. Den første vinteren laget vi 2000 luer selv. Det var da vi innså at vi trengte hjelp. I dag produseres produkter fra HUTTEliHUT i Danmark, Polen og til og med i det bolivianske høylandet. Siden da har produktsortimentet vokst og luene har fått selskap av kjoler, hverdagsklær, dresser og mer. Felles for dem alle er at de er designet med inspirasjon fra den skandinaviske naturen i duse farger og enkle motiver. Barn over hele verden – fra Skandinavia og Tyskland til USA og Kina – er nå kledd i HUTTEliHUT.

Mye har endret seg siden selskapet ble etablert i 2003, men viktigst av alt har ting ikke endret seg i det hele tatt. Vår ledestjerne er og forblir fortsatt kvalitet og bærekraft. Våre fantastiske agenter har jobbet med oss i mange år, og selv om lageret vårt er langt større enn hjemmekontoret der det hele startet, har vi fortsatt tenkt å være nær alle våre kunder.

 

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 1 til 8 (av 8 produkter)

Trykk ENTER for å søke